تصفیه فاضلاب رستوران
رستوران محلی است که در آن علاوه بر پخت، غذا در همان محل سرو شده و ظروف مربوط به سرو غذا شسته می شود.تصفیه فاضلاب رستوران به عبارت دیگر تفاوت یک آشپزخانه و یک رستوران در محل مصرف غذا میباشد چرا که در رستوران غذا در همان محل پخت، مصرف میشود در حالیکه در یک آشپزخانه تنها پخت غذا صورت میگیردو غذا برای مصرف به محل دیگری منتقل میشود. اهمیت این تفاوت در سیستم تصفیه فاضلاب آن است که هنگامی که غذا در محل پخت مصرف میشود، شستشوی کلیه ظروف شامل ظروف مربوط به پخت و ظروف مربوط به سرو در یک محل انجام گرفته و بدین ترتیب مقدار تولید فاضلاب به ازای هر پرس غذا افزایش مییابد. همچنین تغییر مختصری نیز در کیفیت فاضلاب تولیدی رخ میدهد. اصلیترین منابع تولید فاضلاب در رستوران ناشی از شستشوی مواد اولیه غذایی، ظروف پخت، ظروف سرو و همچنین کف و دیگر سطوح رستوران است. بدین ترتیب روغن، چربی، ذرات باقیمانده مواد غذایی و ذرات خاک بطور عمده ای وارد فاضلاب رستورانها میشوند.
مهمترین عوامل موثر در انتخاب فرآیند تصفیه عبارتند از:
۱- حجم فاضلاب
۲- غلظت هریک از آلاینده ها به خصوص دو شاخص مهم BOD5وCOD
۳- نسبت BOD5به COD
۴- راندمان مورد نیاز جهت تصفیه
۵- سهولت راهبری و بهره برداری از سیستم
۶- نوسانات کیفی و کمی در تولید فاضلاب
۷- هزینه ساخت، راهبری و بهره برداری از سیستم
شرکت فنی و مهندسی فرنام متناسب با نیاز هتلها و رستورانها به تصفیه فاضلاب منطقی و با توجیه اقتصادی، اقدام به طراحی و ساخت سیستمهای تصفیه فاضلاب نموده است که برخی ویژگیهای این سیستمها در زیر آمده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس بگیرید
- دسترسی آسان جهت بهره برداری و نگهداری
- ساخت و بهره برداری اقتصادی
- قابلیت تصفیه فاضلاب در حد خروجی استاندارد
- قابلیت استفاده مجدد آب در فضای سبز و سیفون سرویس بهداشتی و غیره
جهت دریافت اطلاعات از لیست قیمت پکیج تصفیه فاضلاب رستوران با ما در تماس باشید.