تصفیه فاضلاب رستوران

رستوران محلی است که در آن علاوه بر پخت، غذا در همان محل سرو شده و ظروف مربوط به سرو غذا شسته می­ شود.تصفیه فاضلاب رستوران به عبارت دیگر تفاوت یک آشپزخانه و یک رستوران در محل مصرف غذا می­باشد چرا که در رستوران غذا در همان محل پخت، مصرف می­شود در حالیکه در یک آشپزخانه تنها پخت غذا صورت می­گیردو غذا برای مصرف به محل دیگری منتقل می­شود. اهمیت این تفاوت در سیستم تصفیه فاضلاب آن است که هنگامی که غذا در محل پخت مصرف می­شود، شستشوی کلیه ظروف شامل ظروف مربوط به پخت و ظروف مربوط به سرو در یک محل انجام گرفته و بدین ترتیب مقدار تولید فاضلاب به ازای هر پرس غذا افزایش می­یابد. همچنین تغییر مختصری نیز در کیفیت فاضلاب تولیدی رخ می­دهد. اصلی­ترین منابع تولید فاضلاب در رستوران ناشی از شستشوی مواد اولیه غذایی، ظروف پخت، ظروف سرو و همچنین کف و دیگر سطوح رستوران است. بدین ترتیب روغن، چربی، ذرات باقی­مانده مواد غذایی و ذرات خاک بطور عمده­ ای وارد فاضلاب رستوران­ها می­شوند.

مهمترین عوامل موثر در انتخاب فرآیند تصفیه عبارتند از:
۱- حجم فاضلاب
۲- غلظت هریک از آلاینده­ ها به خصوص دو شاخص مهم BOD5وCOD
۳- نسبت BOD5به COD
۴- راندمان مورد نیاز جهت تصفیه
۵- سهولت راهبری و بهره­ برداری از سیستم
۶- نوسانات کیفی و کمی در تولید فاضلاب
۷- هزینه ساخت، راهبری و بهره برداری از سیستم

شرکت فنی و مهندسی فرنام   متناسب با نیاز هتل‌ها و رستوران‌ها به تصفیه فاضلاب منطقی و با توجیه اقتصادی، اقدام به طراحی و ساخت سیستم‌های تصفیه فاضلاب نموده است که برخی ویژگیهای این سیستم‌ها در زیر آمده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس بگیرید

  • دسترسی آسان جهت بهره برداری و نگهداری
  • ساخت و بهره برداری اقتصادی
  • قابلیت تصفیه فاضلاب در حد خروجی استاندارد
  • قابلیت استفاده مجدد آب در فضای سبز و سیفون سرویس بهداشتی و غیره

جهت دریافت اطلاعات از لیست قیمت پکیج تصفیه فاضلاب رستوران با ما در تماس باشید.

مشاوره رایگان : 
09130834835